Bedrijfsprofiel

Groenservice werd opgericht in 2000 en is de specialist bij uitstek voor het aanleggen en onderhouden van alle groenvoorzieningen.
Door de jaren heen hebben we fors geïnvesteerd in grote maaimachines, hydraulische armmaaiers, traktors, hydraulisce snoeischaren, onkruidborstels en onkruidbranders. Al deze investeringen hebben er toe geleid dat het bedrijf uniek in de regio is wat betreft specialisatie in groenonderhoud.

Ondertussen heeft onze firma een ijzersterke reputatie opgebouwd bij diverse industriële en openbare opdrachtgevers.

Het voortdurend vooruitstreven, innoveren en investeren in de nieuwste machines en technieken alsook het meedenken om het groenonderhoud te vergemakkelijken in al zijn facetten zijn de fundamenten waar ons bedrijf op rust.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sinds 2011 is ons bedrijf erkend als invoegbedrijf. Hierin staat het begrip maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal, wat wij binnen ons bedrijf hoog in het vaandel dragen. Een tewerkstelling als invoegwerknemer bij een invoegbedrijf kadert binnen de trajectbenadering waaruit voor de betrokkene gebleken is dat hij/zij niet dadelijk toeleidbaar is naar een job zonder enige vorm van begeleiding en opleiding. Deze noodzakelijke begeleiding en opleiding betreft naast het aanleren van vaktechnische kennis vooral het aanleren van arbeidsattitudes.
Centraal in dit proces staan begrippen als respect, wederzijds vertrouwen en samenwerking. Als werkgeverstellen wij dit algemeen opleidings- en begeleidingsplan op waarin een overzicht en beschrijving gegeven wordt van alle inspanningen die wij van plan zijn te leveren op het vlak van begeleiding en/of opleiding van deze nieuwe werknemers.