Meer dan 20 jaar ervaring

Groenservice Marissen is een familiebedrijf dat actief is in openbare en industriële groenvoorzieningen. In 2000 werd het bedrijf opgericht door Kris Marissen en in de loop der jaren zijn ook zijn broers mee in het bedrijf gestapt. Ieders met hun eigen specialiteiten, wat leidt tot een zeer sterke en hechte familiale samenwerking. Dagdagelijks staan de bedrijfsleiders zelf mee op de werven om de activiteiten vlot, kwaliteitsvol en efficiënt te laten verlopen.

Machinepark

Uitgebreid machinepark

Doorheen de jaren heeft Groenservice Marissen sterk geïnvesteerd in allerhande machines om de diensten efficiënt en kwaliteitsvol uit te voeren. Zo heeft het bedrijf ervaren werknemers, eigen mecaniciens en een depannagedienst om het gehele machinepark te onderhouden en de bedrijfsactiviteiten vlot uit te voeren.

Voortdurende innovatie

Om de beste service te bieden, investeren we regelmatig in de nieuwste machines en technieken en streven we naar het constant verbeteren van onze diensten. Op die manier behouden en versterken we voortdurend onze ijzersterke reputatie bij onze industriële en openbare partners.

Innovatie machines

Veiligheid voorop

Veiligheid vinden we enorm belangrijk. Daarom volgen al onze medewerkers jaarlijks een cursus over algemene veiligheid en het veilig gebruiken van de machines. Bovendien beschikt iedere werknemer over het VCA-certificaat. Nieuwe medewerkers volgen steeds een opleiding VCA (basis/VOL) om dit certificaat te verkrijgen.

Daarnaast behaalden we onlangs het BeSaCC-VCA-attest (het Belgische VCA-certificaat) zodat we de veiligheid tijdens de werken kunnen blijven garanderen.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.